Puig cita dirigents polítics i agents socials per a abordar la situació sanitària

El cap del Consell els traslladarà quina és la situació de la pandèmia al territori valencià.

Imatge d'arxiu d'una de les reunions del pacte valencià per a la reconstrucció
Imatge d'arxiu d'una de les reunions del pacte valencià per a la reconstrucció / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, farà una ronda de contactes aquest dijous amb dirigents polítics, agents socials i representants dels municipis per a abordar diversos assumptes relacionats amb l’avanç de la pandèmia al territori valencià, que a hores d’ara manté 6.716 casos actius i 735 pacients ingressats. Les reunions es produeixen abans del Consell Interterritorial de Sanitat.

Tot apunta que un dels eixos de les converses serà la possibilitat d’implantar el toc de queda, com ja va avançar la Generalitat aquest dimarts, per a frenar l’augment incessant de contagis dels últims dies.

Dins d’aquestes reunions, el cap del Consell contactarà amb la portaveu parlamentària del PP, Isabel Bonig, qui precisament aquest dimecres mostrava la seua preocupació per la possibilitat que es declare el toc de queda dies després que Puig afirmara que “la pandèmia estava controlada”.

Posteriorment el president de la Generalitat es reunirà amb representants de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i dels sindicats UGT i CCOO. Per últim, Ximo Puig té previst conversar amb el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro.

També et pot interessar

stats