Puig anuncia un procés “potent” i consensuat per a reformar la sanitat valenciana

El president assegura que es comptarà amb els professionals i en el treball de Sanitat per a aconseguir un sistema del segle XXI.

Una imatge de Puig i Barceló, hui, durant la visita al hospital de campanya de Castelló.
Una imatge de Puig i Barceló, hui, durant la visita al hospital de campanya de Castelló.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns la intenció de acometre una reforma “profunda” i consensuada de la sanitat valenciana. Puig, que ha visitat l’hospital de campanya a Castelló amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha deixat clar que vista la crisi sanitària de la Covid-19, la Comunitat Valenciana necessita una sanitat del segle XXI. El president ha remarcat que aquesta reforma ha de fer-se consensuada amb els professionals sanitaris i també aprofitant el treball fet ja per part de la Conselleria de Sanitat.

Puig ha fet aquest anunci durant el que ha sigut la primera eixida presencial que fan els dos dirigents a les comarques del nord per a conéixer les instal·lacions de l’hospital de campanya. La necessitat d’enfortir la sanitat pública, el reforç de la pròxima campanya de conscienciació per a la vacunació contra la grip o l’obertura dels consultoris en horari de vesprada han sigut alguns dels temes tractats.

El president ha agraït la faena dels professionals sanitaris. L’hospital de campanya de Castelló, construït vora l’Hospital General, va ser un dels tres de campanya que la Generalitat va construir durant la crisi de la Covid-19 per dotar de més capacitat a la sanitat valenciana per fer front a la pandèmia. Les instal·lacions es mantindran per si cal fer-ne ús en un futur pròxim.

També et pot interessar

stats