Puig anuncia un pla especial de mobilització per a l’oci nocturn

Assegura que la Comunitat Valenciana és una destinació segura i de confiança.

El president Ximo Puig durant la compareixença
El president Ximo Puig durant la compareixença / À Punt NTC

L’oci nocturn a la Comunitat Valenciana ha centrat l’atenció en la trobada que ha mantingut el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb els cònsols de 26 països celebrada aquest dijous al Saló de Corts del Palau de la Generalitat. Puig ha anunciat la posada en marxa d’un pla especial de mobilització policial per a vigilar i garantir que es continuen complint les normes sanitàries per a previndre contagis, destinades a l’ús de les mascaretes, el control dels aforaments i també a l’oci nocturn, ja que és un dels sectors amb els quals la ciutadania s’ha mostrat més preocupada per la possibilitat que hi haja més persones infectades.

Durant la trobada amb els diplomàtics, el president de la Generalitat els ha traslladat la realitat actual de la Comunitat Valenciana i els ha assegurat que es tracta d’una destinació segura i digna de la seua confiança i de la dels viatgers. De fet, s’ha mostrat satisfet per l’esforç que han fet les forces de seguretat i la ciutadania en general per l’elevat compliment de les normatives de seguretat establides.

“Cada empresa, cada establiment, cada ajuntament, igual com la mateixa Generalitat, està obligat a tindre la màxima dedicació, perquè la Comunitat Valenciana siga segura”, ha dit. El dirigent autonòmic ha destacat davant dels cònsols les mesures de prevenció que s’estan aplicant i ha garantit que l’executiu “tindrà una actuació decidida quan es produïsquen situacions de dificultat”. En aquest sentit, ha constatat que la majoria de brots que s’estan detectant corresponen fonamentalment a l’àmbit familiar i d’oci entre grups d’amics. Enfront d’aquesta situació, ha dit que el que cal fer és “complir les normes decretades per les autoritats sanitàries”.

Manté que les comarques valencianes són “un destí segur”

En la intervenció, el president ha emfatitzat que les comarques valencianes són “un destí segur”. Ha convidat els cònsols a traslladar aquest missatge als països que representen i ha insistit en els reforços de seguretat que ha adoptat la comunitat autònoma i en l’“elevat compliment” de les normes de seguretat.

També et pot interessar

stats