El Provincial de Castelló reobrirà quiròfans dijous després de nou positius

S'han fet 180 PCR a treballadors de l'àrea quirúrgica des que es diagnosticaren dos casos de Covid-19.

Hospital Provincial de Castelló
Hospital Provincial de Castelló / À Punt NTC

El comité de seguiment de coronavirus de l'Hospital Provincial de Castelló ha acordat aquest dimarts l'obertura progressiva dels quiròfans del centre a partir de dijous, i ha determinat que hi ha nou casos de Covid-19 entre els professionals de l'àrea quirúrgica.

En un comunicat, el comité de responsables dels serveis de salut laboral i medicina preventiva ha assegurat que s'han practicat un total de 180 proves PCR a treballadors i treballadores de l'hospital de l'àrea quirúrgica després que es diagnosticaren, a finals de la setmana passada, dos casos de Covid-19 entre la plantilla relacionada amb aquest servei.

Davant d’aquesta situació, el centre hospitalari va suspendre, diumenge passat, les operacions programades per a dilluns i dimarts a l'espera de confirmar un possible brot de Covid-19 entre els treballadors dels quiròfans.

L'estudi realitzat entre els professionals de l'àrea ha determinat que hi ha nou casos de Covid-19 i, a més, hi ha tres empleats que han donat resultat negatiu però que estan en quarantena per ser contactes estrets de les persones infectades.

També et pot interessar