Les proves de selectivitat es faran als instituts amb controls de temperatura

A més s’aplicaran altres mesures de seguretat com el repartiment de mascaretes o de gel hidroalcohòlic.

Les proves de selectivitat es faran als instituts amb controls de temperatura
Les proves de selectivitat es faran als instituts amb controls de temperatura

Les proves d’avaluació del batxillerat per a l’accés a la universitat es faran enguany en els instituts i centres de batxillerat. Així, per a garantir la seguretat de tots s’implantaran algunes mesures com ara la presa individual de temperatura, el repartiment de mascaretes i gel hidroalcohòlic o l’entrada progressiva de l’alumnat a les aules.

La proposta es presentarà aquest dijous per a la seua aprovació definitiva en la Comissió Gestora de les PAU, presidida per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, i formada per representants de les universitats i la coordinació general de les proves.

La mesura d’entrada o eixida gradual dels alumnes també s’aplicarà a la finalització de cada jornada de proves, igual que en l’ús dels banys i en l’eixida als espais de descans després de cada examen. L’objectiu és evitar altes concentracions de persones en poc espai i facilitar el manteniment de les distància de seguretat.

Les proves es desenvoluparan tenint en compte les recomanacions sanitàries de separació entre els estudiants durant la realització de les proves, així com la posada en marxa de protocols de desinfecció i neteja, abans i després de la realització de les PAU.

També et pot interessar

stats