Les proves PCR a Benigànim eleven de 24 a 75 la xifra de positius

L'Ajuntament ha informat aquest diumenge de la situació i demana prudència als veïns.

Les proves PCR a Benigànim eleven de 24 a 75 la xifra de positius
Les proves PCR a Benigànim eleven de 24 a 75 la xifra de positius

L'Ajuntament de Benigànim (Vall d'Albaida) ha informat aquest diumenge a través de les xarxes socials que "després de totes les proves PCR realitzades aquesta setmana, s'han detectat 51 casos positius". Amb aquest increment, el brot al municipi sumaria 75 afectats, a falta de nous resultats, segons confirma a les xarxes socials el regidor Cristobal Barceló.

El dilluns 24 d'agost la Conselleria de Sanitat Universal va informar, en el seu balanç diari, de la detecció d'un brot amb 24 positius. El mateix dia van començar les proves al poliesportiu municipal a prop de 200 veïns i veïnes citats com a contactes estrets. Nou dels 24 casos positius es detectaren a l'Ajuntament.

El consistori ha anunciat aquest diumenge que el centre de salut anirà telefonant "progressivament per a realitzar les proves". També ha recordat que es mantenen les mesures de seguretat i que cal evitar eixides i reunions "innecessàries". Des del 23 d'agost el municipi ha suspés els mercats de dimarts i divendres, ha aconsellat no anar als parcs públics i ha tancat el bar dels jubilats, entre altres mesures.

També et pot interessar