Les protestes contra el govern espanyol s'estenen a València, Alacant i Benidorm

Els manifestants reclamen la dimissió de l'executiu presidit per Pedro Sánchez per la gestió de la pandèmia de coronavirus.

Les protestes contra el govern espanyol s'estenen a València, Alacant i Benidorm

Les protestes i casserolades contra el govern espanyol i la gestió que ha fet de la crisi sanitària oberta per la pandèmia de coronavirus han eixit de Madrid i s'han estés durant el cap de setmana a algunes ciutats del territori valencià. Grups de persones han eixit al carrer a València, Alacant i Benidorm per a mostrar el desacord amb el gabinet que encapçala Pedro Sánchez.

A Alacant les principals protestes es van viure diumenge, vora les nou de la nit, al voltant de la zona de la plaça dels Estels. A València l'escenari de les concentracions ha sigut el passeig de l'Albereda, enfront de les casernes de Sant Joan de la Ribera, on s'han congregat vora dues mil persones. Els manifestants demanaren la dimissió del Govern d'Espanya a colp de casserola amb consignes com ara "Coletas a presó", "Sánchez dimissió" i "Visca Espanya". Des dels balcons, alguns veïns i veïnes corejaven els càntics.

En totes les ciutats, a més de casseroles, els concentrats portaven banderes d'Espanya i la policia pràcticament no ha intervingut per a dissoldre'ls ni identificar-los. També hi ha hagut protestes a Sevilla i Lleó, i en altres barris de Madrid a més del de Salamanca, l'epicentre de les manifestacions.

També et pot interessar

stats