Les primeres vacunes contra la Covid-19 arribaran als hospitals britànics d’ací a 10 dies

S'espera que les dosis de Pfizer arriben el 7 de desembre i s'aplicaran al personal sanitari, segons ha avançat ‘The Guardian’.

Imatge d'una vacuna amb l'etiqueta de Covid-19
Imatge d'una vacuna amb l'etiqueta de Covid-19 / Reuters

Les primeres dosis de la vacuna contra el coronavirus arribaran d’ací a només deu dies al Regne Unit, segons ha anunciat el diari ‘The Guardian’. Així, els responsables del sistema nacional de salut britànic (NHS, per les seues sigles en anglés) han afirmat que els hospitals d'Anglaterra podrien rebre les vacunes de Pfizer i BioNTech a partir del 7 de desembre.

Aquestes primeres dosis s'aplicaran únicament al personal sanitari, una notícia que no ha agradat al personal de residències, ja que el govern espanyol també havia classificat aquest grup de població com a prioritari. Així, els majors de 80 anys i el personal de les residències hauran d'esperar a l'arribada de noves remeses per a immunitzar-se.

El personal sanitari ja ha començat a planificar les vacunacions i al llarg de la setmana del 7 de desembre s'hauran d'inocular totes, ja que la vida útil de la vacuna és de només cinc dies, com ha explicat el gerent d'un hospital d'aquest país al diari britànic. A més, una vegada arriben les vacunes als hospitals no es podran traslladar, ja que a partir dels quatre trasllats la vacuna de Pfizer podria reduir la seua efectivitat.

També et pot interessar

stats