Primera mort en set dies, 19 contagis i tres hospitalitzacions més a la Comunitat Valenciana

Els brots causen un lleuger repunt de la Covid-19, que ja ha infectat 11.689 pacients i ha matat 1.476 persones.

Primera mort en set dies, 19 contagis i tres hospitalitzacions més a la Comunitat Valenciana
Primera mort en set dies, 19 contagis i tres hospitalitzacions més a la Comunitat Valenciana

El comportament de la Covid-19 trenca la tendència descendent a la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat ha notificat la primera mort en set dies, 19 contagis més i tres nous ingressos hospitalaris, dos d'ells en unitats de cures intensives (UCI) des de dilluns. En l'actualitat, hi ha 54 persones ingressades en hospitals, sis d'elles en UCI: 29 a la província de València (dos en UCI), 19 a Alacant (4 en UCI) i 6 a Castelló (cap en UCI).

Amb tot, la xifra de noves altes (74) continua superant els contagis (19) i situa en 17.088 persones la xifra de pacients recuperats.

La nova víctima mortal que s'ha notificat aquest dimarts eleva a 1.476 la xifra de persones mortes; 737 a la província de València, 512 a la d'Alacant i 227 a la de Castelló.

El repunt dels ingressos està relacionat amb els tres brots actius a la Comunitat Valenciana. Salut Pública ha comunicat 4 nous casos positius en el de Castelló (31 contagis) i ha confirmat sis contagis a Burjassot dins un mateix nucli familiar, mentre continua rastrejant el brot a l'empresa càrnia de Rafelbunyol.

També s'han comunicat tres nous contagis en centres de majors: un d'ells en una persona resident i dos en treballadors. En l'actualitat, huit residències valencianes tenen casos actius. Tres centres de València i un d'Alacant continuen sota vigilància de Sanitat.

1.476 morts, 11.689 contagis i 17.088 persones recuperades

Ara mateix hi ha 275 casos actius a la Comunitat Valenciana (l'1,4% del total de positius a Espanya).

La província de València lidera la xifra de nous positius, amb 13 dels 19 casos nous. De la resta, quatre s'han registart a la província d'Alacant i dos a la de Castelló. També s'han computat a València quatre casos més no assignats prèviament. Així les coses, la xifra total de contagis s'eleva a 11.689 persones a la Comunitat Valenciana des de l'inici de la pandèmia: 6.055 a València, 3.992 a Alacant, i 1.640 a Castelló.

També et pot interessar

stats