La pressió hospitalària continua minvant a la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 1.324 nous positius. Als hospitals hi ha 2.342 persones ingressades, 492 a les UCI.

Servei UCI d'un hospital valencià
Servei UCI d'un hospital valencià / À Punt NTC

El nombre de persones hospitalitzades amb Covid-19 als hospitals valencians s’ha reduït lleugerament en les darreres 24 hores, segons les dades de la Conselleria de Sanitat. A hores d’ara hi ha 2.342 persones ingressades en planta, 20 menys que ahir, i a les unitats de cures intensives la xifra ha passat de 550 a 492 en l'última jornada.

Pel que fa als contagis, s’han notificat 1.324 nous casos confirmats per prova PCR o test d’antígens des de l'última actualització. Així doncs, 364.147 valencians i valencianes s’han contagiat de coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

La conselleria no ha reportat el nombre de persones mortes a causa de la Covid-19 en aquesta última actualització de dades sobre la situació epidemiològica al nostre territori. Els decessos notificats en les últimes 24 hores se sumaran al total que es comunique demà dilluns.

Sanitat també ha fet notificat 27 nous brots des de l’última actualització,10 a la província de València i 17 a la d'Alacant.

Més d’un terç dels brots, 8 de 27, són en l’àmbit educatiu, i s’han produït en poblacions com Elx, Oriola, Novelda, la Vila Joiosa, Elda, Redovà i Albatera.

El brot més nombrós, no obstant això, és d’origen laboral, es localitza a Elx, i afecta 15 persones. A la capital del Baix Vinalopó hi ha tres brots més també d'origen laboral amb 10, 5 i 4 casos associats, un brot d'origen social amb 10 persones contagiades i un altre en l'àmbit educatiu amb cinc casos associats.

També et pot interessar

stats