La pressió hospitalària continua augmentant a la Comunitat Valenciana: 4.338 pacients ingressats per Covid-19

En les últimes 24 hores s'han notificat vora 5.000 positius nous.

Imatge d'arxiu d'un hospital
Imatge d'arxiu d'un hospital / Massimo Percossi (Efe)

El nombre de pacients Covid als hospitals valencians continua augmentant, una tendència alcista que es manté des de fa onze dies. El total d'ingressats en planta és de 4.338, 586 d'ells a les UCI. En les unitats de cures intensives, però, s'ha registrat una lleugera millora. La darrera actualització de dades de la Conselleria de Sanitat notifica una xifra de persones ingressades en la unitat de crítics inferior a la de la jornada anterior, concretament 5 pacients menys.

Quant als contagis, s'han registrat 4.947 nous positius confirmats per prova PCR o test d'antígens, la qual cosa eleva el nombre total d'infectats per coronavirus des de l'inici de la pandèmia a les 255.969 persones.

La conselleria també ha comunicat 40 defuncions per Covid-19 des de l'última actualització de dades. Així, la xifra de morts a la Comunitat Valenciana és ja de 4.131 persones: 1.443 a la província d'Alacant, 2.190 a la de València i 498 a la de Castelló.

S'han registrat 10 brots de Covid-19, sis a les comarques del sud, tres a les centrals i un a les comarques del nord. A l'Alfàs del Pi (Marina Baixa), s'han comptabilitzat dos focus d'origen social amb un total de 12 casos. També destaquen els brots d'Alacant amb 10 casos i Sogorb (Alt Palància) amb 9.

També et pot interessar

stats