El PPCV demana realitzar tests al personal de les farmàcies i habilitar-les per a la recollida de mostres

Els populars demanen que es rebaixe l'IVA a mascaretes i gels hidroalcohòlics, que consideren productes de primera necessitat.

El portaveu de Sanitat del PP a les Corts, José Juan Zaplana, en una imatge d'arxiu
El portaveu de Sanitat del PP a les Corts, José Juan Zaplana, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El portaveu de Sanitat del Grup Popular a les Corts, José Juan Zaplana, ha demanat al Consell "mesures de suport a les farmàcies" i ha presentat una proposta perquè es realitzen tests al personal farmacèutic i que aquests establiments puguen ser un punt de recollida de mostres.

El diputat popular ha denunciat que les farmàcies són “un dels grans oblidats en aquesta crisi". Per això, ha demanat que s’incorpore immediatament a la realització de test els treballadors de les farmàcies, ja que també són personal sanitari i estan exposats al virus diàriament.

Zaplana també ha demanat al president de la Generalitat i la consellera de Sanitat que exigisquen al govern central la baixada immediata de l'IVA dels productes que consideren de primera necessitat com mascaretes i gels hidroalcohòlics.

Així, els populars volen que es permeta el control dels preus i que no siguen les farmàcies les que hagen d'assumir a pèrdues aquesta diferència pel preu màxim de venda fixat.

També et pot interessar

stats