Potries celebra la primera cercavila musical amb mascareta

El poble de la Safor s’afegeix a la celebració del Dia Internacional de la Música.

Associació Artisticomusical Sant Blai de Potries
Associació Artisticomusical Sant Blai de Potries / Ajuntament de Potries

Potries (Safor) celebra aquesta vesprada una de les primeres cercaviles musicals de la Comunitat Valenciana, amb distància de seguretat entre els membres de la banda. A més, els components de l’agrupació que toquen instruments de vent portaven mascaretes amb tall transversal perquè pogueren tocar els instruments de vent.

L’acte, que inaugura la nova normalitat musical, és possible gràcies a l’Associació Artisticomusical Sant Blai de Potries i l’Ajuntament de la localitat, que ofereixen tots els elements de protecció als participants en la desfilada.

Després de mesos d’inactivitat i davant de la impossibilitat de tocar a l’aire lliure, amb aquesta cercavila festiva el poble vol recuperar el carrer i afegir-se a la celebració, diumenge 21 de juny, del Dia Internacional de la Música.

Com a mesura general s’ha marcat la corresponent distància de seguretat d’un metre i mig per a evitar contagis, a més d’una mascareta amb un tall transversal per a tocar els instruments de vent i pantalles de protecció per als percussionistes i el director.

També et pot interessar

stats