El portaveu del PP d’Elx, Pablo Ruz, ingressat: “És colpidor veure com hi ha gent que no es pren això amb seriositat”

Els seus pares també estan ingressats per coronavirus a l’Hospital General Universitari d’Elx i evolucionen de manera favorable.

VÍDEO | El portaveu del PP d’Elx, Pablo Ruz, ingressat: “És colpidor veure com hi ha gent que no es pren això amb seriositat”

Pablo Ruz, president del Partit Popular d’Elx i portaveu del Grup Municipal del PP de la localitat està ingressat per coronavirus a l’Hospital General Universitari d’Elx, tal com ha anunciat ell mateix a través del seu compte personal de Twitter.

Ruz va donar positiu divendres passat i també se li ha diagnosticat una pneumònia bilateral. Son pare i sa mare, a més, també estan ingressats des de dimarts passat al centre hospitalari i evolucionen de forma favorable.

Amb tot, el president del Partit Popular d’Elx ha volgut llançar un missatge, fonamentalment, d’agraïment. “A tot el personal sanitari que s’està deixant la vida i la pell per a fer-nos tirar avant i perquè aquest malson passe com més prompte millor. Són tan amables, tan atents… No hi ha paraules per a agrair tant”, ha expressat Ruz.

A més d'agrair, també, les mostres d’afecte de la ciutat i de la resta de formacions polítiques, el president del PP d’Elx ha volgut posar el focus en la unitat i la responsabilitat. “És colpidor veure com hi ha gent que no es pren això amb seriositat. Festes il·legals en televisió… La gent ha perdut el cap. Si veren com està la planta de l’hospital, com està la cosa, s'ho pensarien abans de cometre aquestes irresponsabilitats. Ja vindrà el temps d’eixir de festa i viure. Ara, toca cuidar-se”, ha afegit.

També et pot interessar

stats