Policies per la Llibertat organitza una manifestació que acaba amb 90 propostes de sanció per no portar mascareta

La delegació del govern a la Comunitat Valenciana obrirà un expedient sancionador a les dues persones que comunicaren la concentració.

VÍDEO | Policies per la Llibertat organitza una manifestació que acaba amb 90 propostes de sanció per no portar mascareta

La delegació del govern a la Comunitat Valenciana ha presentat un total de 90 propostes de sanció a persones que no portaven mascareta durant la manifestació convocada per l'associació Policies per la Llibertat. A més, s'obrirà un expedient sancionador a les dues persones que comunicaren la concentració.

La marxa, que va recórrer aquest dissabte els carrers de la ciutat de València, denunciava la "imposició de les mascaretes" i criticava la gestió del coronavirus per part del govern espanyol. Tot i que la convocatòria demanava als participants que respectaren les mesures anti-Covid, molts no duien cap mascareta o les feien servir incorrectament.

Segons fonts de la delegació del govern, a causa de la pandèmia, les persones responsables de la manifestació firmaren una declaració responsable en què es comprometien a respectar-hi les mesures sanitàries.

També et pot interessar

stats