La Policia Local de Xirivella dissol una festa il·legal en una nau industrial abandonada amb 22 persones

L'operatiu tingué lloc dissabte i als assistents se'ls ha sancionat per vulnerar les restriccions contra la Covid-19.

Control policial a Xirivella
Control policial a Xirivella / Policia Local de Xirivella

Agents de la Policia Local de Xirivella (Horta Sud) van intervindre dissabte una festa il·legal d'aniversari amb 22 persones reunides en una nau industrial abandonada del municipi. L'operatiu, segons explica l'acta policial, es va activar al voltant de les 17:30 hores després de la telefonada d'un veí, que volia informar les autoritats sobre una trobada "amb música i molta gent" en un terreny barrat d'un dels polígons de Xirivella.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc indicat pel denunciant i ja des de l'exterior els agents van poder comprovar que se sentia la música alta. Després de colpejar la porta d'accés sense obtindre cap resposta, van entrar dins i trobaren una vintena de persones que no guardaven distàncies de seguretat. La majoria tampoc portava mascareta per a protegir-se de la Covid-19.

Un dels assistents es va identificar com a organitzador de l'esdeveniment i va manifestar a la policia que estaven celebrant una festa d'aniversari en família, segons consta en l'informe. L'home al·legava que, al seu parer, sí que podien fer la festa perquè el local el tenia arrendat per a l'activitat que exercia com a transportista, tot i que no presentava cap documentació que justificara la seua versió davant els agents.

Una vegada acabada la reunió, els assistents abandonaren la nau, cadascun amb la corresponent sanció per haver vulnerat les restriccions decretades contra la pandèmia. Les últimes mesures del Consell, en vigor fins a l'1 de març, limiten les reunions en interiors només al nucli de convivència. La Policia Nacional, avisada per la resistència inicial d'alguns dels assistents, va participar en el desallotjament i les tasques d'identificació.

També et pot interessar

stats