La Policia Local d'Alacant ha posat 151 denúncies per incomplir el tancament perimetral

Els agents han dissolt 11 festes particulars aquest dissabte a la nit.

Control de la Policia Local d'Alacant
Control de la Policia Local d'Alacant / Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha posat un total de 183 denúncies aquest dissabte, la majoria per incomplir el tancament perimetral, 151 sancions, segons ha informat la regidoria de Seguretat de l'Ajuntament de la ciutat.

Els agents també han dissolt 11 festes en domicilis particulars, han alçat 26 denúncies per agrupacions i per no usar mascaretes i 6 més per incomplir el toc de queda.

En el segon dia d'entrada en vigor del tancament perimetral, s'han interceptat més de 5.000 vehicles als controls policials i s'ha detingut 3 persones.

Més d'un centenar d'agents han participat en els controls. Els que més trànsit han presentat han sigut el de l'avinguda de Dénia i la Universitat.

L'operatiu policial també ha dissolt agrupacions als passeigs i les platges de la ciutat, amb la participació d'agents a peu i amb quads, voluntaris de Protecció Civil, bombers del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (Speis) i l'ús del dron de la Unitat de Mitjans Aeris no Tripulats (Umant).

El regidor de Seguretat de la ciutat, José Ramón González, ha assenyalat que "el compliment dels ciutadans" ha sigut molt alt i que ha baixat "la mobilitat tant d'entrada com d'eixida".

També et pot interessar

stats