La Policia Local d’Alacant multa 33 persones per no portar mascareta la nit de divendres

Sis locals d’oci nocturn van ser denunciats, dos per usar la pista de ball i quatre per no guardar la distància de seguretat.

Agents de la Policia Local d'Alacant en una imatge recent
Agents de la Policia Local d'Alacant en una imatge recent / Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d’Alacant continua vigilant que es compleixen totes les mesures preventives de seguretat durant l’horari nocturn i la passada nit de divendres va imposar 33 multes per no portar mascareta o no portar-la correctament. La majoria d’aquestes denúncies recaigueren sobre gent jove.

A més, dos locals del centre antic van ser denunciats per permetre l’ús de la pista de ball i es van alçar quatre actes per incompliment de la distància de seguretat entre taules. Un altre establiment va ser sancionat per permetre consumir alcohol fora del local, també en el centre antic. En total, es van posar nou denúncies a gent que consumia begudes alcohòliques en la via pública i altres cinc per consum o tinença de drogues.

Els agents del servei nocturn van intervindre també una festa que se celebrava en un xalet privat. L’inquilí va ser denunciat per incomplir l’ordenança de sorolls i fer una reunió sense adoptar mesures de distanciament social.

Al llarg de la nit, la Policia va atendre sis accidents de trànsit. En un dels sinistres es van veure implicats una furgoneta i una motocicleta. El conductor de la moto va rebre un fort colp al cap i va haver de ser traslladat a l’Hospital General d’Alacant.

També et pot interessar

stats