La Policia Local d'Alacant dissol quatre festes en domicilis i denuncia 14 persones en la nit prèvia a la de Cap d'Any

Un ampli dispositiu de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil vigila el compliment de les restriccions als locals i els domicilis.

Un agent de la Policia Local d'Alacant en una imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Local d'Alacant en una imatge d'arxiu / Euoropa Press

La Policia Local d'Alacant ha dissolt quatre festes en habitatges particulars de la ciutat durant la nit prèvia a la de Cap d'Any i ha denunciat 14 persones per incompliments del toc de queda en diverses localitzacions de la ciutat.

L'Ajuntament ha declarat el 31 de desembre "d'alt risc" i ha desplegat un ampli operatiu policial per a evitar botellots i festes il·legals, i per a controlar el compliment de les restriccions a les zones d'oci. Des del consistori s'ha instat la població a limitar la mobilitat i a evitar “qualsevol celebració que puga suposar un risc de contagi”, contra les quals anticipa que actuarà amb “la màxima duresa i contundència”.

El desplegament policial opera en paral·lel al dispositiu que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil ha activat al conjunt de la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat va reunir-se aquest dimecres amb la delegada del govern espanyol, Gloria Calero, els màxims responsables policials de la Comunitat Valenciana i els regidors de seguretat de les principals ciutats per a coordinar el dispositiu que ha de garantir el compliment de les restriccions.

Les últimes, publicades fa unes hores al DOGV, certifiquen la prohibició de les festes de Cap d’Any amb actuacions musicals en directe en discoteques, sales de ball, bars de copes, pubs i karaokes.

Les forces de seguretat han mobilitzat centenars d'agents per a assegurar el respecte a aquestes normes d'última hora i evitar la celebració de botellots i festes particulars al llarg de la jornada.

També et pot interessar