La policia d'Alacant dissol set festes en domicilis particulars

Els agents asseguren que s'ha produït “el màxim compliment” del toc de queda i recorden la importància d'extremar les mesures.

Control de trànsit a la ciutat d'Alacant
Control de trànsit a la ciutat d'Alacant / Policia Local d'Alacant

A la ciutat d'Alacant, la Policia Local ha dissolt set festes en vivendes durant la nit de divendres a dissabte. Els agents han explicat que “la mobilitat ha sigut molt baixa” tant de vehicles com de persones, i que s'ha produït “el màxim complimentç” del toc de queda i el tancament dels locals de restauració establit per la Generalitat.

A més, una patrulla de policia ha acudit a l'estació de tren per a coordinar l'eixida dels viatgers del comboi que va arribar a les 23:40 h amb un retard de cinc hores a causa del temporal ocasionat per la borrasca Filomena.

El regidor de Seguretat d’Alacant, José Ramón González, ha agraït el comportament de la major part de la ciutadania i ha demanat “limitar al màxim” la mobilitat en “un moment en què els contagis s'estan incrementant”. Finalment, González ha recordat la importància d'extremar les mesures preventives de seguretat “per a frenar la pandèmia”.

També et pot interessar

stats