La Policia autonòmica sanciona quatre locals per incomplir la normativa Covid

S'han inspeccionat quasi 300 establiments i 24 àrees comercials des de dijous.

Control de la Policia de la Generalitat, en una imatge d'arxiu
Control de la Policia de la Generalitat, en una imatge d'arxiu / Twitter: @GVAjusticia

La Policia de la Generalitat ha supervisat 24 àrees comercials i ha inspeccionat 299 establiments de la Comunitat Valenciana des de dijous passat per a garantir que es complia la normativa Covid i la llei d'espectacles. Tot i que el cos autonòmic ha comprovat que les restriccions d'aforaments i l'horari de tancament s'ha respectat de manera "generalitzada", han hagut de sancionar quatre locals per incomplir les normes, segons informa aquest dilluns la Conselleria de Justícia.

A més, els agents han identificat 496 persones i 599 vehicles des del dijous, han realitzat 247 advertiments per l'ús inadequat de la mascareta o per no complir les distàncies de seguretat i alçat 24 actes per incompliment de l'ús de la mascareta o botar-se el toc de queda, actualment en vigor a les 22:00 hores. A més, n'han alçat tres més per tinença de drogues o armes.

Des de març de 2020, els grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana han realitzat 6.490 inspeccions en establiments i comerços, amb un resultat de 669 sancionats. A més, s'han elevat 1.317 actes per incompliment de les mesures higienicosanitàries i 430 per no respectar el toc de queda.

En aquest període, la Policia de la Generalitat ha supervisat un total de 16.370 establiments i ha identificat a 16.901 persones per a informar de la normativa sanitària i vigilar-ne el compliment.

També et pot interessar

stats