Com plantegen l'estratègia d'immunització altres països?

Alguns estats es decanten per prioritzar la vacunació de la gent jove.

VÍDEO | Com plantegen l'estratègia d'immunització altres països?

Després de quasi un any de conviure amb la Covid-19, la clau per a superar la pandèmia en aquests moments està en la immunització de la població mitjançant l'administració de les diferents vacunes, però no en tots els països s'ha plantejat la mateixa estratègia per a aconseguir-ho

Mentre que a Espanya el pla de vacunació s'ha organitzat començant pel personal sanitari i les persones que viuen en residències de majors, altres països han dissenyat estratègies d'immunització diferents.

Al Regne Unit han projectat vacunacions massives en llocs diferents amb el compromís de tindre vacunades 15 milions de persones al febrer. De moment, ja en porta 10.

A Suïssa, on la propagació del virus es duplica setmanalment, han optat per reconvertir embarcacions de passatgers en estacions de vacunació mòbils per a accelerar la vacunació dels pobles que voregen el llac Constança.

Altres països com Bèlgica o Indonèsia es plantegen una estratègia en què es prioritza la vacunació de les persones més joves fins als 24 anys.

També et pot interessar

stats