El planeta es quedarà a fosques i missatges en morse des de les finestres reivindicaran que cal protegir-lo

WWF insta a sumar-se a aquesta acció reivindicativa, que també vol transmetre esperança davant el coronavirus.

La Ciutat de les Arts i les Ciències en una imatge d'aquest dijous

La ciutadania està convocada aquesta nit, a les 20:30 hores, a donar un respir de seixanta minuts al planeta en una nova convocatòria de l’Hora del Planeta, que convoca WWF, i que com és habitual deixarà les fosques domicilis particulars, però també edificis públics o, fins i tot en alguns punts, l’enllumenat dels carrers.

Com que la gran majoria dels participants ho farà des de sa casa, l’organització ecologista que promou aquesta Hora del Planeta anima la ciutadania a llançar un missatge en codi morse des de les finestres de les vivendes amb llanternes, bé siguen les dels mòbils o bé la de qualsevol aparell que troben a casa.

L’organització ha recordat que els usuaris poden descarregar-se diverses aplicacions als seus dispositius mòbils per a llançar el missatge en codi morse que promou l’entitat WWF.

La convocatòria vol transmetre aquesta vegada un missatge esperançador enmig de l’expansió del coronavirus, al mateix temps que llançar un missatge d’alerta per a detindre la pèrdua de biodiversitat que arrossega el planeta des de fa dècades.

També et pot interessar

stats