El personal d'emergències podrà realitzar funcions diferents al seu lloc de treball per a garantir l'operativitat

El decret aprovat pel ple del Consell pretén estendre les mesures adoptades per als recursos sanitaris als serveis essencials d'emergència.

El personal d'emergències podrà realitzar funcions diferents al seu lloc de treball
El personal d'emergències podrà realitzar funcions diferents al seu lloc de treball / Arxiu

El ple del Consell ha aprovat un decret en què es disposen mesures extraordinàries que s'aplicaran als serveis essencials d'intervenció involucrats en la gestió de l'emergència causada per la pandèmia del coronavirus.

Així, el personal d'emergències podrà realitzar funcions diferents al seu lloc de treball per a poder garantir l'operativitat del pla territorial d'emergències. A més, els que es troben en la segona activitat, podran sol·licitar la reincorporació voluntària al servei actiu, i s’autoritza a realitzar contractes d'emergència que resulten imprescindibles per a l'adequada gestió de les necessitats de la població.

L'objectiu és garantir l'operativitat del Pla Territorial d'Emergències de la Comunitat Valenciana i estendre les mesures adoptades per als recursos sanitaris als serveis essencials d'emergència.

Aquestes mesures afectaran tot el personal que té consideració de servei essencial d'intervenció: el personal del telèfon d'Emergències 112 Comunitat Valenciana; el personal tècnic de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències; el servei de bombers forestals de la Generalitat, i el el personal tècnic de Prevenció d'Incendis Forestals i agents forestals.

També et pot interessar

stats