Les perruqueries denuncien pèrdues de 20 milions d'euros mensuals per la pandèmia

El sector exigeix una baixada de l’IVA per a afrontar una crisi que podria suposar el tancament de 1.600 centres a la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | Les perruqueries denuncien pèrdues de 20 milions d'euros mensuals per la pandèmia

Les perruqueries es reivindiquen enmig de la pandèmia. El sector ha eixit aquest dilluns al carrer a Castelló per a denunciar que estan es troben en una situació crítica i demanar que els consideren un servei de primera necessitat. Amb la baixada de la clientela, les perruqueries no poden fer front a les despeses que tenen. Els perruquers fa anys que reclamen una baixada de l’IVA del 21% al 10%, una petició que ara consideren més necessària que mai perquè estan ofegats pels gastos i amb una baixada de la faena per culpa de la Covid-19.

A la Comunitat Valenciana, la pandèmia està deixant pèrdues mensuals entre els perruquers i les perruqueres que el sector estima en 20 milions d'euros. Les perruqueries alerten que si no canvia la situació es podrien tancar 1.600 perruqueries i que estan 2.000 llocs de treball en joc. Per això, exigeixen que el govern espanyol aplique la proposició no de llei aprovada al 2017 que reconeixia la baixada de l'IVA al sector de la perruqueria i l'estètica.

També et pot interessar

stats