El període d’admissió per al curs que ve serà del 8 al 16 de juny

El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica però Marzà garanteix que hi haurà punts presencials per a famílies sense internet.

El període d’admissió per al curs que ve serà del 8 al 16 de juny
El període d’admissió per al curs que ve serà del 8 al 16 de juny

El període d’admissió d’alumnat per al pròxim curs escolar 2020/2021 serà del 8 al 16 de juny a la Comunitat Valenciana per a les etapes d’infantil i primària, i s’haurà de forma telemàtica. Així ho ha anunciat el conseller d’Educació, Vicent Marzà, durant la compareixença a petició pròpia en la diputació permanent de les Corts per a donar compte de la gestió del departament que encapçala durant la crisi del coronavirus. Segons ha indicat, la resolució sobre com fer aquest procediment es publicarà d’ací a poc.

El conseller ha explicat que s’ha treballat en un model d’admissió per via telemàtica per a evitar l’elevada concurrència de persones en els centres educatius i garantir així la seguretat de les famílies i dels valencians i valencianes. Tot i això, ha assenyalat que també s’habilitaran mecanismes perquè aquesta tramitació es puga fer de manera presencial, en el cas de les famílies que no tinguen accés a suports informàtics o internet.

El procés d’admissió és el tràmit que han de seguir les famílies bé per a incorporar els fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu a la Comunitat Valenciana, o bé per a canviar-los de centre en el proper curs.

També et pot interessar

stats