La patronal valenciana i els sindicats defensen el pacte amb el Consell per les crítiques de Bonig

Les tres organitzacions emeten un comunicat en què recorden que el diàleg social sempre és important però ara és “estratègic”.

Tots els participants en l'Acord per a la Reconstrucció posen junts al final de l'acte
Tots els participants en l'Acord per a la Reconstrucció posen junts al final de l'acte / À Punt NTC

La patronal CEV i els sindicats CCOO PV i UGT-PV han defensat aquest divendres l'acord tancat amb la Generalitat en el marc del diàleg social per a la recuperació de la Comunitat Valenciana i han lamentat les desqualificacions que ha abocat contra aquest la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. “Tant la CEV com la UGT-PV i CCOO PV lamentem i rebutgem les desqualificacions per part d'Isabel Bonig sobre l'acord aconseguit, i també les seues acusacions”, han manifestat en una nota en la qual rebutgen que la presidenta del PP haja assegurat que el Consell els “calla afirmant que rega els agents socials amb subvencions”.

El malestar dels agents socials respon a les declaracions realitzades per Bonig durant la sessió de control del dijous al president de la Generalitat Ximo Puig. Bonig va considerar que el Consell fa anuncis i “rega amb subvencions” els agents socials perquè callen.

Patronal i sindicats majoritaris lamenten estes acusacions. “Ens agradaria saber quins dels acords aconseguits rebutja la senyora Bonig i per què. De tot el que s’ha consensuat, què és el que no comparteix”, han reclamat en una dura nota. El president de la CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO-PV, Arturo León, asseguren que “ni ens reguen ni callem. Més aviat, hem parlat i deixat constància per escrit 383 mesures per a la reconstrucció de la Comunitat Valenciana”.

També et pot interessar

stats