La patronal valenciana demana accelerar la tornada de l’activitat econòmica

L’empresariat de l'AVE exigeix a Puig l’obertura amb la declaració responsable per a reduir la burocràcia.

La junta directiva d'AVE en la reunió que ha mantingut amb el president de la Generalitat per vídeoconferència
La junta directiva d'AVE en la reunió que ha mantingut amb el president de la Generalitat per vídeoconferència / AVE

La patronal valenciana ha demanat al Consell que s’accelere la tornada a la normalitat de l’activitat econòmica en el conjunt de l'Estat. Així mateix, l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), que s’ha reunit aquest dijous amb el president de la Generalitat, ha manifestat la necessitat de “reduir la burocràcia” per a generar ocupació i la recuperació de l’activitat econòmica.

Per a aconseguir aquests dos objectius, els integrants de la directiva d’AVE han plantejat a Ximo Puig “dues mesures urgents”: el silenci positiu generalitzat i l’obertura amb la declaració responsable.

L’AVE creu que cal “augmentar la velocitat de la tornada a la normalitat econòmica al conjunt d’Espanya”. Per això, l’empresariat ha acordat “iniciar les activitats presencials com més prompte millor”.

Els representants de l’empresariat valencià han manifestat al president de la Generalitat la voluntat d’aportar solucions perquè es complisquen les mesures de seguretat i salut que calguen per a superar la crisi. Mesures que s’han compromés a seguir, ja que així consideren que contribuiran a “generar confiança”.

També et pot interessar

stats