Palmira Trelis: “En molts casos no es compensaran els dies de visites”

La presidenta de la Secció de Família de l'ICAV explica la situació de qui no ha pogut veure els fills durant el confinament.

VÍDEO | Palmira Trelis: “En molts casos no es compensaran els dies de visites”

Durant l'estat d'alarma i el confinament decretat pel govern espanyol hi ha hagut noves desavinences entre progenitors separats legalment. Molts d'ells no han pogut veure els fills o filles i les demandes als despatxos d'advocats s'han multiplicat.

Segons la presidenta de la Secció de Família de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (ICAV), Palmira Trelis, el sector de l'advocacia s'enfrontarà en els pròxims mesos a moltes peticions sobre aquest tema que s'hauran de gestionar a mesura que es produïsquen.

Així mateix, Trelis ha explicat en una entrevista en À Punt NTC cap de setmana que, en molts casos, aquells progenitors que no hagen pogut veure els fills durant el confinament no se'ls compensarà els dies de visites. D'aquesta manera, ha puntualitzat que les compensacions no s'aplicaran de forma general, sinó que s'estudiarà cada cas.

Finalment, la presidenta de la Secció de Família de l'ICAV, ha explicat que, segons el seu parer, no se sancionarà aquells progenitors que no hagen permés el règim de visites durant el confinament, encara que sí que es farà en cas que reiteradament s'haja obstaculitzat el règim de visites i durant l'estat d'alarma haja continuat la situació anterior.

També et pot interessar

stats