Oriola registra el brot més nombrós de les últimes 24 hores, amb 16 persones infectades

Elx suma cinc brots, tots d'origen social, la vespra que l'equip pot pujar a Primera Divisió

Centre de salut d'Oriola
Centre de salut d'Oriola

El brot més nombrós registrat a la Comunitat Valenciana durant les últimes 24 hores està situat a Oriola (Baix Segura). El focus és d'origen laboral i hi ha 16 persones infectades. La majoria dels afectats són treballadors d'un local d'Oriola costa, encara que no tots són del municipi.

El d'Oriola és un dels 24 nous brots que s'han registrat a la Comunitat Valenciana en les últimes hores. Hi ha 3.622 casos actius. A Elx, on només ahir es van detectar cinc nous brots amb 15 persones afectades, mostren preocupació per les aglomeracions que podria haver-hi si l'equip de futbol puja demà diumenge a Primera Divisió. Les autoritats ja han pres mesures per evitar aglomeracions en el cas d'ascens de l'Elx, com ara tancar les fonts públiques. L'Ajuntament demana que, si hi ha celebracions, que les facen des de casa i en grups de no més de deu persones. La Policia Local d'Elx controlarà també els accessos a l'aeroport per evitar que l'afició hi vaja a felicitar l'equip en cas de victòria.

Sanitat va detectar ahir 457 nous contagis per coronavirus a la Comunitat Valenciana i 24 brots més. València, amb set nous focus, continua sent el municipi amb més casos.

També et pot interessar

stats