Onda es blinda a quatre dies de l’inici de les festes patronals

No es farà cap acte oficial, però es manté la vigilància per a controlar les celebracions privades.

VÍDEO | Onda es blinda a quatre dies de l’inici de les festes patronals

Com cada tercera setmana d'octubre, Onda ret honors als patrons de la localitat. Deu dies de festa marcats per a esmorzars al carrer, els bous i una agenda plena d'actes. Enguany no es farà cap acte oficial, però la vigilància estarà present per a controlar les possibles celebracions privades.

Amb una incidència acumulada de 502 casos per 100.000 habitants, aquesta localitat de la Plana Baixa es blinda ja de cara a les festes patronals que haurien de començar aquest divendres i que podrien fer repuntar els contagis en un municipi que lidera ja el rànquing de positius de la Comunitat Valenciana. De fet, aquest dilluns el brot més nombrós del territori valencià s’ha registrat a Onda. Es tracta d'un brot d’origen social i amb nou casos associats.

Davant aquest escenari, l’Ajuntament de la localitat ja ha posat en marxa mesures per a controlar l’expansió de la Covid-19 i evitar un possible confinament del municipi. Així, es prohibeix fer ús dels casals i fer botellot al carrer i als espais públics, i recomanen limitar les reunions socials o familiars a un màxim de deu persones. A més, per a evitar la connotació de festivitat, la setmana serà lectiva i el festiu local s'ha traslladat.

També et pot interessar

stats