Nules estudia demanar a la Generalitat el tancament perimetral per a frenar la corba de contagis

El municipi té 49 positius confirmats i una taxa d'incidència acumulada de 373 casos per 100.000 habitants.

Imatge d'arxiu de l'ajuntament de Nules
Imatge d'arxiu de l'ajuntament de Nules / Ajuntament de Nules

L'Ajuntament de Nules (Plana Baixa), arran del “preocupant” augment de positius per Covid-19 al municipi, estudiarà adoptar noves mesures restrictives. El consistori plantejarà la possibilitat de sol·licitar a la Generalitat el tancament perimetral de la població en la junta de portaveus extraordinària que s’ha convocat aquest dilluns.

L'alcalde David García ha anunciat que tots els grups municipals treballaran per a planificar mesures que busquen limitar els contactes socials innecessaris. De fet, el consistori va demanar aquest dimecres a la població que s'autoconfinara, tot i que el batlle ha informat que aquest cap de setmana s'ha detectat que els “moviments socials dins i fora del municipi” han continuat.

A la junta de portaveus també es valorarà contactar amb el Departament de Salut Pública de la Plana per a coordinar les mesures que es poden implementar “els pròxims dies”.

Nules és un dels 31 municipis valencians on s'apliquen mesures més restrictives que a la resta del territori valencià per a frenar la corba de contagis. A la localitat de la Plana Baixa hi ha un total de 49 positius actius confirmats per prova PCR, amb una incidència acumulada de 373,96 casos cada 100.000 habitants.

També et pot interessar

stats