Els nous contagis a Espanya s'eleven a 730, la xifra més alta després de l'estat d'alarma

L'últim balanç comptabilitza dues morts més i creix fins a 28.426 el còmput de víctimes per la pandèmia.

Sanitaris fan obtenen mostres d'un pacient per a fer-li la prova que identifica el coronavirus
Sanitaris fan obtenen mostres d'un pacient per a fer-li la prova que identifica el coronavirus / Efe

Espanya ha registrat un augment de 201 nous contagis de coronavirus respecte al balanç anterior, de manera que en l’última jornada s’han identificat 730 nous casos. Es tracta de la xifra més alta des del passat 8 de maig, quan el Ministeri de Sanitat va notificar 1.095 nous contagis, i la més alta després de l'estat d'alarma. A més, el Ministeri de Sanitat té constància de dos noves morts, amb el que s’eleven fins a 28.426 les víctimes que s’ha cobrat la pandèmia a Espanya.

Després de l’últim balanç són ja 267.551 els contagis de Covid-19 identificats al conjunt d’Espanya des que va començar la crisi sanitària. A pesar que ahir dimarts es van reduir les noves infeccions fins a les 529, hui novament han repuntat en vora dos centenars més.

Respecte a les hospitalitzacions, en els últims set dies se n’han hagut de fer 288, vint més de les comunicades ahir dimarts. Aquests ingressos eleven a 126.179 els que s’han fet als hospitals des del començament de la pandèmia.

A pesar d’aquest increment, s’han reduït en dos el nombre de persones ingressades en les unitats de cures intensives i en els últims set dies se n’han registrat 11. Amb aquestes dades, 11.736 persones han requerit atenció d’aquesta àrea hospitalària des què va començar la crisi sanitària.

També et pot interessar

stats