Els nous casos a Espanya repunten fins a 905 en les últimes 24 hores

El total de persones afectades per Covid-19 és de 280.610, vora 2.000 més respecte del balanç de dilluns.

Últimes dades oferides pel Ministeri de Sanitat, aquest dimarts
Últimes dades oferides pel Ministeri de Sanitat, aquest dimarts / À Punt NTC

El Ministeri de Sanitat ha notificat aquest dimarts 905 nous contagis de Covid-19 en l’última jornada. Això representa 50 infeccions més que en el balanç anterior de dilluns, tot i que el còmput de casos globals ha pujat en vora 2.000 positius respecte a ahir dilluns. Amb aquestes noves dades, la xifra total de casos de coronavirus diagnosticats des del començament de la pandèmia a Espanya és de 280.610.

Pel que fa a la xifra d’hospitalitzacions en el conjunt del país, creix lleugerament respecte de les últimes informacions facilitades pel Ministeri. Els últims set dies 386 pacients amb Covid-19 han requerit hospitalització, 37 més que dilluns. Augmenta també l’activitat a les unitats de cures intensives dels hospitals espanyols s’ha reduït, ja que els últims set dies 19 pacients estan ingressats en aquestes àrees, cosa que implica 7 més que en el balanç anterior.

D’altra banda, la pandèmia ha tingut com a conseqüència 28.436 víctimes des del començament a Espanya. El Ministeri de Sanitat té registrades dues defuncions més que en el balanç anterior.

També et pot interessar

stats