Els nous casos diaris a Espanya superen els 1.500 en les últimes 24 hores

El total de persones afectades per Covid-19 és de 288.522, 3.000 més respecte del balanç de dijous.

Un grup de turistes visita la Catedral d'Oviedo
Un grup de turistes visita la Catedral d'Oviedo / Alberto Morante (Efe)

El Ministeri de Sanitat ha notificat aquest divendres 1.525 nous contagis de Covid-19 l’última jornada. Això representa vora 300 infeccions més que en el balanç anterior de dijous, tot i que el còmput de casos globals ha pujat més de 3.000 positius respecte a ahir. Amb aquestes noves dades, la xifra total de casos de coronavirus diagnosticats des del començament de la pandèmia a Espanya és de 288.522.

Pel que fa a la xifra d’hospitalitzacions en el conjunt del país, creix lleugerament respecte de les últimes informacions facilitades pel Ministeri. Els últims set dies 472 pacients amb Covid-19 han necessitat hospitalització, 34 més que dijous. Augmenta també l’activitat a les unitats de cures intensives dels hospitals espanyols, ja que els últims set dies 27 pacients estan ingressats en aquestes àrees, cosa que implica dos més que en el balanç anterior.

D’altra banda, la pandèmia ha tingut com a conseqüència 28.445 víctimes des del començament a Espanya. El Ministeri de Sanitat té registrades dos defuncions més que en el balanç anterior.

També et pot interessar

stats