Nou Campanar, Ciutat Vella i Quatre Carreres: els barris de València amb més incidència de Covid-19

La regidoria de Cicle Integral de l’Aigua qualifica “d’estable” la situació a la ciutat després de l’inici del curs escolar.

Resultats per barris de la presència de coronavirus en les aigües residuals de València
Resultats per barris de la presència de coronavirus en les aigües residuals de València / Ajuntament de València

Els barris de Nou Campanar, Ciutat Vella i Quatre Carreres són els que tenen més incidència de Covid-19 en l’última setmana a València. Així ho han mostrat les últimes anàlisis dels nivells del virus en les aigües residuals de la ciutat, dutes a terme per Global Omnium i l’Ajuntament de València.

La regidora de Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, que ha presentat aquest divendres els resultats de l’anàlisi corresponents a l’última setmana, ha assegurat que la situació és “estable” dins que ens trobem “en una fase de magnituds més altes”. Les últimes dades són especialment significatives tenint en compte que fa més de dues setmanes que va començar el curs escolar. Segons la regidora, les xifres coincideixen amb la tendència que mostren els resultats de les proves PCR i, de moment, no evidencien “increments espectaculars o significatius”.

Una altra de les zones que han presentat una concentració més elevada de Covid-19 en les aigües residuals ha sigut el Palmar, que ha registrat un “augment significatiu”. Valía ha reconegut que la regidoria estarà “molt pendent” de l’evolució d’aquesta zona, si bé es tracta d’una àrea “geogràficament ben aïllada on es poden aplicar prou bé les mesures que hi prenguem”.

D’altra banda, barris com la Fontsanta, Malilla i Tres Creus han registrat un descens en la incidència del virus.

També et pot interessar

stats