Només 44 poblacions han tingut algun cas de coronavirus en les últimes dues setmanes

València, Utiel, Torrent i Alacant són les úniques amb més de 5 casos.

Captura del web de dades del coronavirus de la Generalitat
Captura del web de dades del coronavirus de la Generalitat / À Punt NTC.

Només 44 poblacions han tingut casos positius confirmats per PCR en els últims 14 dies, segons l’última actualització de dades per municipis efectuada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb data d’aquest diumenge.

Entre les poblacions on la incidència del coronavirus continua sent activa, en només quatre s’han localitzat més de 5 casos. Es tracta de València (53), Utiel (13), Torrent (8) i Alacant (5).

A Burjassot, Borriana i Picanya s’han confirmat 4 casos amb proves PCR mentre que al Campello, Castelló de la Plana, Requena i Xirivella, 3 casos. Municipis com Montcada, Tavernes de la Valldigna, Novelda, Vinaròs i Almassora han localitzat dos casos.

La llista de contagis en les últimes dues setmanes la completen Elda, Cervera del Maestrat, Algemesí, Gandia, Elx, Daimús, Quart de Poblet, Oriola, Saix, Benidorm, Sagunt, Ibi, Quesa, Massanassa, Alcoi, Aldaia, Torreblanca, la Vall d’Uixó, l’Alcúdia, Bétera, Carlet, Manises, la Vila Joiosa, el Pinós, Sant Vicent del Raspeig, Alcalà de Xivert, Paterna i Benetússer.

Si s’observen les dades per taxa d’incidència acumulada en els últims 14 dies i es relacionen amb els municipis que més positius per PCR han comunicat en els últims dies, destaca el cas d’Utiel. En aquest municipi, amb 13 casos confirmats, la taxa ha passat del 8,67 en la darrera actualització a l’11,27 d’ara.

No passa el mateix a València, on la taxa d’incidència acumulada en els últims 14 dies ha baixat i ha passat del 0,78 a l’actual 0,67. En el cas de Torrent, el tercer municipi amb més casos en les últimes dues setmanes, la incidència acumulada és del 0,97, inferior a l’1,22 de la darrera actualització.

També et pot interessar

stats