Nomadas fa una crida per a ajudar les persones més marginalitzades

Totes les activitats programades per a fer front a les despeses de l'organització han sigut cancel·lades per la Covid-19.

Imatges de l'oficina
Imatges de l'oficina / Nomadas

L'Oficina de Migració i Atenció a la Diversitat Afectiva i Sexual valenciana (Nomadas) ha encetat una campanya de finançament col·lectiu per a ajudar persones especialment afectades per la crisi sanitària de la Covid-19: persones sense llar, migrants en situació irregular, treballadores sexuals i sol·licitants d'asil.

Totes les activitats programades per a fer front a les despeses de l'organització han sigut cancel·lades. Durant aquesta situació excepcional, les persones més marginalitzades sovint no poden permetre's fer una compra bàsica i necessiten una solució immediata, ja que no poden sobreviure quedant-se a casa.

Per a atendre les emergències que arriben a l'oficina, un espai autogestionat, s'ha fet una crida a la solidaritat a les xarxes socials. Nomadas demana la col·laboració ciutadana per a afrontar la futura crisi social des de la solidaritat i el treball comunitari.

També et pot interessar

stats