Naiara Davó demana tindre veu en el projecte de Lima a Podem

Qualifica els resultats de “victòria compartida” i afirma que ara “cal enfortir el projecte i evitar la divisió del partit”.

La síndica d'Unides Podem, Naiara Davó, aquest dimarts
La síndica d'Unides Podem, Naiara Davó, aquest dimarts / @NaiaraDavo

La síndica d'Unides Podem, Naiara Davó, ha acceptat la victòria de la diputada Pilar Lima en les primàries de la coalició morada. Ara bé, qualifica els resultats de “victòria compartida” i ha dit que ara cal enfortir el projecte i evitar la divisió del partit. És per això que ha instat la nova coordinadora a dissenyar conjuntament el nou full de ruta del partit per a “enfortir el poder popular”.

Lima es va imposar per 38 vots a Davó, amb 2.206 vots enfront de 2.168, i cada candidatura ha aconseguit 14 representants en el Consell Ciutadà de Podem. “Ningú ha perdut, guanya Podem”, ha resolt la síndica de la formació a les Corts.

Davó ha deixat clar que segueix com a síndica i Lima com a diputada en el grup de huit diputats, i ha insistit que la coordinadora mateixa defenia un model de “tres potes” de Podem, les Corts i la Generalitat.

A partir d'ací, ha confiat a “treballar unides, juntes i a construir un projecte molt fort i estable”, que, segons ella, és el que necessita el partit després del període sense un cap visible des de l'eixida d'Antonio Estañ. Però també “enfortir el paper en les institucions”, amb Podem en la vicepresidència segona de la Generalitat al costat del PSPV i de Compromís.

També et pot interessar

stats