Música des dels balcons per a celebrar un Sant Josep atípic

Tot el món estava convocat a participar en el festival dels balcons per a portar un poc d'ànim a la gent en quarantena.

Música des dels balcons per a celebrar un Sant Josep atípic
Música des dels balcons per a celebrar un Sant Josep atípic

Aquest dijous els balcons de la Comunitat Valenciana han tornat a ser una festa a les dotze del migdia. És 19 de març, dia de Sant Josep, sense Falles ni festes al carrer, però ha sonat la música de banda gracies a la iniciativa festival dels balcons posada en marxa per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSCMV) i el presentador i humorista d'À Punt, Eugeni Alemany.

Per a portar un poc d'ànim i alegria a totes les persones confinades a casa per a tractar de parar els contagis de coronavirus, s'ha convocat tot el món (siguen músics o no) a eixir als balcons, finestres i terrats privats a tocar tots junts els pasdobles Paquito el Chocolatero i Amparito Roca. Així ho ha explicat en Les notícies del matí la presidenta de la FSMCV, Daniela González.

En directe des de la ràdio d'À Punt

Perquè sonara bé la música, els participants han estat coordinats sota la batuta virtual, perquè ha sigut a través del Facebook Live de la FSCMV, del director i compositor Pere Micalet. A més, el compte arrere s'ha pogut seguir en directe des del programa Al ras, que també ha acostat a tota l'audiència de la ràdio pública el so que han interpretat tots a l’una els participants en aquest primer #FestivalDelsBalcons.

També et pot interessar

stats