Els municipis turístics preparen mesures de protecció per a la desescalada

Locals de Benicàssim instal·laran mesuradors de temperatura i Benidorm fa un ple per a protegir el sector.

Apartaments a la platja de Benicàssim, en una imatge d'arxiu
Apartaments a la platja de Benicàssim, en una imatge d'arxiu / Orange Costa

És moment de buscar solucions que eviten la parada econòmica per la crisi del coronavirus. Per això, els municipis turístics comencen a avançar-se a la desescalada i estudien mesures per a protegir les persones visitants d’un possible contagi.

A les comarques del nord, un grup d’hoteleria de Castelló que ha decidit instal·lar mesuradors de temperatura i cabines desinfectants en els seus locals de Benicàssim. Amb una inversió de vora 100.000 euros, és el primer fins ara que planteja anticipar-se a la temporada d’estiu garantint la seguretat de la clientela. També han creat protocols de prevenció durant els serveis de menjars i desinfeccions especials contra la Covid-19.

Benidorm debat un pla estatal de protecció

Benidorm realitza aquest dilluns un ple municipal per a debatre les mesures d’un pla estatal de protecció per al sector turístic. Ho fa en coordinació amb set ciutats més que componen l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja. Aquesta planteja elaborar un calendari per a la reobertura i protocols comuns per a tot l’Estat consensuats amb els mercats europeus. La patronal hotelera Hosbec pensa que la recuperació es farà en diferents fases i espera l’arribada dels primers turistes al juliol, sempre mantenint el distanciament social. La normalitat total, no obstant això, l’auguren a partir de la Setmana Santa de l’any 2021.

També et pot interessar

stats