Els municipis costaners demanen al govern que aclarisca si poden obrir les platges

Molts ajuntaments han preguntat a les delegacions de Govern si han d'obrir-les o no demà perquè la xicalla hi puga passejar.

A Benidorm les platges, i també els parcs, romandran tancats

Diversos ajuntaments de municipis costaners han demanat a les respectives subdelegacions de govern si poden obrir les platges a partir de demà perquè passege la xicalla, igual que s'ha fet en algunes ciutats amb els parcs públics.

Demà és el primer dia en què xiquets i xiquetes podran eixir al carrer des que va començar l'estat d'alarma, i gran part del veïnat dels municipis costaners valencians es pregunta si els podrà dur a passejar a la platja.

Segons les instruccions publicades en el BOE, xiquetes i xiquets podran accedir als parcs per a passejar, però no a les zones de joc, a les zones comunes de les urbanitzacions i, en cas de viure a prop, als boscos.

Per això, després que ahir s'anunciara que a València obriran tots els parcs i a Castelló només romandrà tancat el parc Pinar del Grau ara el dubte són les platges.

Alguns municipis, com València i el Campello han anunciat ja que les seues platges estaran obertes, mentre que altres com Alacant i Benidorm han comunicat que romandran tancades fins a nova orde.

Altres localitats, però, no tenen clar com procedir i han deixat la decisió en mans de la subdelegació del Govern corresponent.

També et pot interessar

stats