Multa a l’Ikea d’Alfafar per saltar-se les restriccions per coronavirus

La policia autonòmica ha sancionat la marca sueca per tancar més tard de l'horari permés.

Imatge d'arxiu de cues a l'entrada de la tenda d'Ikea al polígon d'Alfafar (València)
Imatge d'arxiu de cues a l'entrada de la tenda d'Ikea al polígon d'Alfafar (València)

La policia de la Generalitat ha multat la botiga d'Ikea del polígon industrial d'Alfafar, a l’Horta Sud, per tancar més tard de l'horari permés, les 18:00 hores, segons les restriccions sanitàries vigents.

Aquest dissabte, agents de la policia autonòmica van sancionar aquest centre comercial en comprovar que a les 18:30 hores encara hi havia unes 300 persones dins de les instal·lacions.

Els mateixos efectius aclariren que, a pesar que Ikea havia tancat l’entrada a nous clients a l’hora que marca la normativa, els que ja estaven dins s'hi quedaren més enllà de l'horari permés.

Per no tractar-se d’un servei essencial, Ikea Alfafar no és una excepció a les restriccions en vigor, que indiquen que qualsevol establiment no essencial ha de tancar a les 6 de la vesprada.

Aquest dilluns entren en vigor noves mesures: entre altres, la possibilitat d’allargar l’horari en aquest tipus de comerços, que s’amplia fins a les 20:00 hores. Aquest cap de setmana també és l’últim en què es tanquen perimetralment els municipis de més de 50.000 habitants.

També et pot interessar

stats