La Mostra Internacional de Mim de Sueca confirma que se celebrarà del 16 al 20 de setembre

En la seua 31a edició, el festival de teatre gestual redissenya espais i representacions per a ajustar-se als protocols de seguretat.

Imatge d'arxiu d'una actuació del MIM de Sueca
Imatge d'arxiu d'una actuació del MIM de Sueca / Francesc Vera Casas (MIM)

La Mostra Internacional de Mim de Sueca sí que se celebrarà. Després de tota la incertesa causada per les circumstàncies provocades per la crisi sanitària de la Covid-19, l'organització ha confirmat aquest dijous que Sueca acollirà, des del 16 al 20 de setembre, la 31a edició de la mostra de teatre gestual, de la qual À Punt Mèdia és mitjà de comunicació oficial.

L'organització del MIM, amb el suport de l'Ajuntament de Sueca, ha confeccionat un programa adaptat a l'anomenada nova normalitat perquè els espectacles previstos per a enguany puguen oferir-se als milers d'espectadors que acudeixen cada any a la capital de la Ribera Baixa. "Hem preparat un MIM especial, on hem hagut de barrejar la fórmula clàssica a la qual la gent està acostumada amb els protocols de seguretat i distància social que marquen les circumstàncies", indica Joan Santacreu, director del festival.

Per a aquesta 31a edició, les circumstàncies han obligat a cancel·lar i ajornar els espectacles d’un 40% de les companyies previstes inicialment per a posteriors edicions. Per tal de pal·liar aquesta minva i la pèrdua d'aforament dels espais, el festival ha redissenyat l'esdeveniment perquè es puga dur a terme a llocs on els espectadors no hauran visitat mai i ha duplicat el nombre de representacions dels espectacles programats de la resta de companyies.

També et pot interessar

stats