Les morts per coronavirus descendeixen a Itàlia i el Regne Unit

El país transalpí registra menys de cent morts diàries, mentre que els britànics han comptabilitzat 160 defuncions.

Un carrer de Milà, on les tendes de roba s'han reobert aquest dilluns
Un carrer de Milà, on les tendes de roba s'han reobert aquest dilluns / Efe

Sembla que la pandèmia continua remetent a Europa. Les morts causades per la Covid-19 mantenen la tendència descendent al Regne Unit i a Itàlia, d'igual manera que a Espanya. El país britànic ha registrat 160 noves morts –deu menys que ahir diumenge–, mentre que a Itàlia han sigut 99, la menor xifra de víctimes diàries des del 9 de març.

Malgrat aquesta reducció, a Itàlia ja han mort 32.007 persones des que va començar la pandèmia. Una xifra de morts globals lleugerament superior, de 34.796 persones mortes en hospitals, residències i domicilis, és la que acumula el Regne Unit des de l’inici de la crisi sanitària.

Quant als contagis, fins hui Itàlia ha comptabilitzat 225.886 casos positius al país, després de sumar-se'n 451 en l'últim dia, mentre que els casos encara actius són 66.553, 1.798 menys que ahir diumenge.

El Regne Unit està centrant els esforços en les proves diagnòstiques, cosa que ha permés detectar 2.684 noves infeccions de Covid-19 en les últimes 24 hores, segons ha informat el govern britànic.

També et pot interessar

stats