Moren tres persones en xocar dos camions i un turisme en l'A-7 a Crevillent

Els vehicles implicats s'han botat foc i el tall de l'autovia ha registrat cues quilomètriques.

Els bombers treballen en la zona del sinistre
Els bombers treballen en la zona del sinistre / @BombersAlacant

Tres persones han mort en un accident registrat en la matinada d'aquest dilluns a l'autovia A-7, al pas per Crevillent (Baix Vinalopó), segons ha informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències. Ocorria poc abans de les sis del matí, i s'hi han vist implicats dos camions i un cotxe. Com a conseqüència, els conductors dels tres vehicles, que s'han botat foc després de xocar, han perdut la vida. No s'han facilitat dades sobre les víctimes mortals.

Fonts del Consorci Provincial dels Bombers d'Alacant han explicat que, com a conseqüència del xoc, un dels camions s'ha incendiat i, posteriorment, les flames s'han estés als altres dos vehicles implicats. Un dels camions transportava fruites i verdures i l'altre cartró. Sembla que un dels tràilers ha botat la mediana i ha col·lidit frontalment amb el camió que circulava en sentit contrari. Els dos conductors han quedat atrapats en les cabines i, mentre, el turisme ha xocat amb els camions.

Cinc vehicles procedents dels parcs de bombers d'Elx, Crevillent i Almoradí s'han mobilitzat al lloc de l'accident per a retirar els vehicles i fer labors de neteja en la via. El greu sinistre ha obligat a tallar l'autovia en el quilòmetre 528 en sentit Alacant. A la zona s'han registrat cues quilomètriques tot i el confinament, especialment de camions, que s'han quedat bloquejats.

També et pot interessar

stats