Mor amb Covid-19 a Elda una dona de 58 anys que s'havia negat a rebre la vacuna

Puig demana a la ciutadania que acudisca als centres sanitaris a immunitzar-se quan reba la cita: "No tingues dubtes, vacuna't"

Façana principal de l'hospital d'Elda, on va acudir el menor amb son pare per vòmits i mal de panxa
Façana principal de l'Hospital Comarcal d'Elda / À Punt NTC

Una dona de 58 anys, que s'havia negat a rebre la vacuna contra la Covid-19, ha mort a conseqüència de la malaltia l'Hospital comarcal d'Elda, segons han confirmat fonts sanitàries. La mort de la dona, segons publica aquest dimecres el diari Información, va tindre lloc durant la matinada del dimarts. Feia dies que la pacient estava ingressada en aquest centre sanitari i la seua evolució va empitjorar, fins al punt que hagueren de passar-la a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i d'intubar-la a causa de la greu afectació que patia als pulmons. Finalment no va poder superar la malaltia i va morir. 

Puig: "Quan et citen, no tingues dubtes, vacuna't"

El president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, no ha tardat a pronunciar-se sobre el succés. En un missatge publicat en la xarxa social Twitter, ha demanat a les valencianes i valencians que quan reben la cita per a administrar-se la vacuna contra el coronavirus acudisquen al centre sanitari.  

"Quan et citen, no tingues dubtes, vacuna't", diu el cap del Consell, que recorda també que la vacuna és el "principal actiu" contra la Covid-19. La publicació està acompanyada d'un enllaç a la notícia del diari Información.

També et pot interessar

stats