El món supera els 25 milions de casos positius de Covid-19

El món suma ja més de 25 milions de casos positius de Covid-19.

Imatge d’arxiu d’una persona amb mascareta a l’entrada del MoMA, a Nova York.
Imatge d’arxiu d’una persona amb mascareta a l’entrada del MoMA, a Nova York. / Carlo Allergi (Reuters)

Els casos positius de coronavirus al món han superat els 25 milions, segons dades de la Universitat John Hopkins. Els Estats Units d’Amèrica està prop dels sis milions de casos registrats i encapçalen la llista de països més afectats per la pandèmia. Aquestes dades, ara per ara, no han fet que s’ajorne la convocatòria d’eleccions presidencials el 3 de novembre d’enguany.

El segon país amb més casos de Covid-19 és el Brasil, amb vora 4 milions de persones contagiades. Per darrere es troba l’Índia, que ja suma més de 3,5 milions de positius i Rússia, que s’apropa al milió de contagis. Espanya és el nové país més afectat per la pandèmia al món i el segon a Europa amb quasi 440.000 casos.

Quant al còmput global de morts, se n’han registrat més de 840.000. El 22% han ocorregut als Estats Units, on el nombre de morts supera les 180.000. El Brasil és, de nou, el segon país amb més defuncions registrades, amb més de 120.000. Mèxic i l’Índia, els següents països de la llista, ja sumen més de 63.000 morts.

També et pot interessar