Missatges falsos per WhatsApp informen d’una vacunació sense cita prèvia a Requena

L’Hospital General alerta que la citació es realitza sempre de manera personal i per mitjà de telèfon o SMS

Hospital General de Requena
Hospital General de Requena / Generalitat
16 d'abril 2021 - 18:31

L’Hospital General de Requena ha informat que estan circulant missatges falsos a través de WhatsApp en els quals s’indica que es pot acudir a vacunar-se contra la Covid-19 sense cita prèvia.

A través d’una circular, de la qual ha informat l’Ajuntament, l’Hospital remarca que els Whatsapps són falsos i que la citació per a vacunar-se es realitza de manera personal per SMS o per cridada telefònica, mai de manera col·lectiva ni per WhatsApp. Així mateix, demana a la ciutadania que no done veracitat a aquest WhatsApp si l’ha rebut.

Aquest tipus de rumors estan circulant darrerament en xarxes socials com WhatsApp. Aquest mateix dijous Torrevella alertava d’una sèrie de missatges falsos que també informaven de manera errònia sobre la possibilitat d’acudir a vacunar-se sense cita prèvia.

El passat 1 d’abril, un rumor difós en les xarxes socials va provocar que unes quatre mil persones sense cita prèvia acudiren al punt de vacunació del centre esportiu universitari Sadus del barri sevillà de Los Bermejales.

També et pot interessar

stats