El MIM de Sueca no se celebrarà enguany

La situació sanitària ha propiciat l'ajornament definitiu de la mostra, prevista per a setembre, fins al 2021.

Imatge d'arxiu de la Mostra de Mim a Sueca
Imatge d'arxiu de la Mostra de Mim a Sueca / Europa Press.

L'Ajuntament de Sueca i l'organització de la Mostra Internacional de Mim han decidit finalment ajornar la pròxima edició del festival a 2021, després d'intentar "fins a l'últim moment" que se celebrara enguany complint amb les mesures de seguretat per al públic i els artistes.

Segons un comunicat del consistori, els canvis constants de la situació sanitària, després de l'aparició de nous rebrots, i la incertesa han propiciat la suspensió de l'edició de 2020, que estava prevista per al mes de setembre.

"Ha sigut una decisió molt difícil de prendre perquè des de l'Ajuntament sempre hem apostat per aquesta mostra, tot un referent cultural de la nostra ciutat en l'àmbit nacional i internacional", ha subratllat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez.

Després de la cancel·lació de l'edició de 2020, els organitzadors es posen a treballar perquè la pròxima siga més especial, "digna de recordar", i el festival torne amb la intensitat i la calor del públic en cada racó de la ciutat, conclou el comunicat.

També et pot interessar

stats